Scalda

Nadat de belijning op onze, zeer druk bezochte parking, al enkele jaren toe was aan een nieuwe schilderbeurt, deze laten belijnen door de firma De Lijn wegmarkeringen.

Zeer goed contact gehad met Wouter, altijd prettig om een vast aanspreekpunt te hebben. In goed overleg tijdens de vakantie laten uitvoeren. Erg tevreden over het opgeleverde werk, alles is heel netjes gedaan, tot aan de biggenruggen en overige kleine details aan toe. Strakke, duidelijke lijnen (dit hebben we al eens anders meegemaakt) en voor een zeer betaalbare prijs, kunnen we er weer wat jaren tegen aan. Voor ons was dit de eerste keer met dit bedrijf te werken en zal (zeer) waarschijnlijk nog wel vaker gebeuren voor andere van onze locaties. Onze dank voor de prettige samenwerking, ook aan degenen die geschilderd hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *