Diensten

Wat bieden wij aan:

Markeringen & belijning:
Wegenverf en 2K wegenverf
Voorgevormde thermoplastische markering

Wegdek reparatie (asfalt & klinkerbestrating)

Verkeersborden ,spiegels, drempels

Safety barriers (beton) zowel te koop als te huur (beschikbaar in diversen afmetingen en kleurstellingen)

Wij bieden diversen soorten markeringen aan in alle RAL kleuren. Door middel van de Graco Airless belijningsmachine, zorgt deze voor een nauwkeurig en zichtbaar strakke markering.

Wegenverf: Onze wegenverf is Kiwa gecertificeerd en is functioneel waar bij nodig, met name voor asfalt. Wegenverf is in ieder gewenste kleur beschikbaar. Deze traditionele verf is oplosmiddel-houdend wat zorgt voor een snelle droogtijd om het verkeer zo min mogelijk te verstoren.

Glow in the dark: Met het oog op veiligheid beschikken wij ook over glow in the dark wegenverf , glasparels en strips. De kleuren blauw, groen en geel zijn het effectiefst. Door middel van kunstmatig licht of zonlicht laden de luminor moleculen zich zodanig op, dat deze licht uitstralen als het licht wegvalt. Dit product is zeer geschikt waar ook ’s avonds en ‘s-nachts gewerkt wordt met name voor looppaden en toepasbaar als vluchtroute in geval van een calamiteit.

2K wegenverf: Speciaal voor de zwaardere belasting en als toepassing op beton, het betreft een sneldrogend product welke voorzien is van hydroxy acrylaat-harsen. Als aanvulling is blanke lak beschikbaar wat extra beschermd tegen vuil en slijtage.

Water gedragen wegenverf: Is een uitkomst in de food industrie, omdat deze niet giftig is, wordt deze voor diversen omgevingen toegepast.

Prefab Thermoplastische markering: Wij brengen enkel prefab thermoplastische markeringen aan. Deze zijn voorgevormd in symbolen, letters, cijfers, maar ook voor speelpleinen hebben wij diversen mogelijkheden.
Deze producten zijn ook te bestellen in de webshop (link naar webshop?)

Tape belijning: Brengen wij aan in speelhallen, velden, magazijnen etc. Wij beschikken ook over glow-in-the dark lijmstrippen, deze laden bij daglicht zodanig op dat deze in het donker de kleur groen, blauw, geel, of wit reflecteren.
Tape hebben wij ook met anti-slip voor betontrappen, gladde ondergronden etc.