Recensies

Sportcentrum Delta

Na aanvraag van een offerte bij de Lijn Wegmarkeringen kregen wij snel een correct aanbod. In goed overleg hebben we het dagen tijdstip gekozen voor het uitvoeren van het werk. Dit was niet op de reguliere werkdagen en tijden omdat wij als sportcentrum erg ruime openingstijden hebben. Dit was voor De Lijn Wegmarkeringen geen enkel probleem. Mooi dat er zo meegedacht wordt.

Het resultaat van het werk is van hoge kwaliteit, onze parkeerplaatsen zien er weer als nieuwe uit . De Lijn Wegmarkeringen is een echte aanrader.

Robbert de Moor
sportcentrum Delta

Scalda

Nadat de belijning op onze, zeer druk bezochte parking, al enkele jaren toe was aan een nieuwe schilderbeurt, deze laten belijnen door de firma De Lijn wegmarkeringen.

Zeer goed contact gehad met Wouter, altijd prettig om een vast aanspreekpunt te hebben. In goed overleg tijdens de vakantie laten uitvoeren. Erg tevreden over het opgeleverde werk, alles is heel netjes gedaan, tot aan de biggenruggen en overige kleine details aan toe. Strakke, duidelijke lijnen (dit hebben we al eens anders meegemaakt) en voor een zeer betaalbare prijs, kunnen we er weer wat jaren tegen aan. Voor ons was dit de eerste keer met dit bedrijf te werken en zal (zeer) waarschijnlijk nog wel vaker gebeuren voor andere van onze locaties. Onze dank voor de prettige samenwerking, ook aan degenen die geschilderd hebben.

Sloecentrale te Ritthem

Mede door de goede flexibele inzet en nette uitvoering / afwerking van De Lijn Wegmarkeringen hebben we weer duidelijke en veilige  aanlooproutes gerealiseerd op ons terrein.

Het Proces

De Lijn Wegmarkeringen heeft voor ons een betonnen buitentrap voorzien van een gekleurde, slijtvaste loper. Het resultaat was strakker dan wij het hebben kunnen Photoshoppen, super resultaat! Wat ook

pleit voor De Lijn: ze gaan echt voor kwaliteit en niet voor snelheid. We wilden de loper eerder opgeleverd hebben maar De Lijn vond dat gezien het weer niet verantwoord, daar zijn ze heel eerlijk in, hoe graag ze ons ook wilden helpen. Blij dat we even hebben gewacht.